Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 22 juli 2023

Opa & oma

 Hallo allemaal,

Als er een baby geboren wordt is het natuurlijk heel erg leuk om de kersverse ouders met een kaartje te verrassen, maar de opa's en oma's waarderen een kaartje minstens zo! De veelzijdige van harte cirkel kun je ook voor deze gelegenheid goed gebruiken. Ik heb die gebruikt in combinatie met de opa& oma tekststempel, die ik op een hoekje erbij geplakt heb. Op de van harte cirkel heb ik een effen witte cirkel geplakt en daarop een rondje gestanst uit een achtergrondje van Eline. Vervolgens heb ik uit wit cardstock een wolkenrand gestanst en met het ronde malletje van de achtergrond van Eline heb ik die aan de onderkant rond gestanst, zodat die in 3D op de cirkel geplakt kon worden. De romp van het konijntje zit achter de wolkenrand geplakt en de kop en pootjes er bovenop.


Voor een opa en oma van een kleinzoon:

En een roze voor de opa en oma van een kleindochter:

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.