Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 30 juli 2023

Hello Summer Time! Memorydex week 5

 Hallo,

Wat leuk dat je dit blog gaat lezen! Zoals je misschien wel weet, zijn we volop bezig met een zomerchallenge waarin we aan de slag gaan met de memorydex kaartjes. 

Met dit blog wil ik jullie graag wat inspiratie geven.


Het thema voor deze week is Summer Time en dit is het memorydex kaartje wat ik heb gemaakt.

Als basis heb ik een stans uit de Jenine's Mindful Art collectie gebruikt en die heb ik uit wit cardstock gestanst. De matlaag en en het designpapier heb ik ook met deze stans gedaan. 

In dit geval heb ik zowel de voorkant als de achterkant beplakt.

Voor het designpapier heb ik gebruik gemaakt van het Mintay papier Suntastic. Dit is een oude lijn die niet meer verkrijgbaar is, maar wellicht heb jij hem nog in de kast liggen. Of je hebt een andere zomerse papierlijn in de kast liggen die je goed kunt gebruiken bij dit thema. Bij de producten heb ik een alternatief gelinkt. 

Om de memorydex te kunnen sluiten, heb ik er een bellyband omheen gemaakt. Hierbij heb ik een strook uit wit cardstock gesneden en net als bij de memorydex kaart heb ik een matlaag en een laagje designpapier aangebracht. 

In dit geval heb ik er voor gekozen om een tekst op de belleyband te maken. Studio Light heeft leuke zomers stempels in de collectie zitten waarin o.a. deze tekst zit. Ik heb de tekst op een stukje designpapier gestempeld. Daarna heb ik de stempel schoongemaakt en weer op dezelfde (gestempelde) plek gelegd. Vervolgens heb ik de stempel aan de buitenkant omgetrokken, uitgeknipt en in het midden op de bellyband geplakt.


In het papierblok zaten ook leuke knipplaatjes. Hiervan heb ik er een aantal uitgeknipt en aan de binnenkant op de flapjes geplakt met foamtape. 



Ik hoop je weer geïnspireerd te hebben met dit blog en wellicht doe je ook gezellig mee met de zomerchallenge.
Alle producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op onderstaande foto's te klikken. 

Tot de volgende keer!