Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 5 april 2024

Condoleance

 Hallo allemaal,

Morgen is de grote demodag bij HobbyVision Rijssen en ik zal de Marianne Design collectie demonstreren. Ik heb aan Jenine gevraagd wat jullie graag zien op een demo en zij gaf aan dat condoleancekaarten vaak best lastig gevonden worden om te maken. Daarom zal ik er een vijftal meenemen, zodat jullie daar wat inspiratie vanaf kunnen halen voor het geval je ze een keer (helaas) nodig hebt. Condoleancekaarten hoeven natuurlijk niet de meest uitbundige kaarten te zijn, maar wat subtiele accentjes is wel mooi. Ik heb voor de snowflake enamel dots van Marianne Design gekozen: een klein blingetje op de vlinders en toch niet te glimmerig.



Bij deze kaart heb ik de tekstcirkel uitgestanst en het rondje dat erbij zit, in het midden eruit gestanst. Daarachter heb ik het uitgestanste frame op een stukje dessinpapapier geplakt.

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.


2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi. Veel plezier morgen! Groetjes Betha

alma.heijenk@gmail.com zei

mooie kaarten.
groetjes Alma