Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 1 april 2024

Botanische kaart met 49 and Market

 Hallo allemaal, 
Daar zijn we weer met een nieuwe blog! Dit keer heb ik een kaart gemaakt met de "vintage artistry  - moonlit garden" collectie van 49 and Market. Ik ben groot fan van deze collectie: de kleuren, afbeeldingen, vele bloemen en vogels, ik ben er dol op! Graag laat ik zien hoe ik deze kaart heb opgebouwd. Kijk / lees je mee? 

Als eerst keek ik welke items ik wilde gebruiken. Het is een uitgebreide collectie, dus ik verzamelde verschillende items. De randjes heb ik beïnkt met distress oxide in de kleur walnut stain. 


De soort "file folder" (grijs, met kleine tab) heeft aan de zijkanten een gekartelde rand. Ik wilde deze echter korter maken. Daarom gebruikte ik de Deckle Guilotine. Dit snijapparaat snijdt geen rechte lijn, maar een "gekartelde rand". 


Vervolgens ben ik wat gaan neerleggen. Ik vind het fijn om eerst alles los te laten liggen zodat ik kan kijken wat een leuke lay-out is. Mooie postzegels mochten niet ontbreken. Deze zijn uit de Peach collectie, maar is prima met deze collectie te combineren. Zo krijgt mijn kaart net iets meer kleur omdat de overige kleuren vrij neutraal / rustig zijn. 


Ik heb alle plaatjes in laagjes opgebouwd. Het geheel heb ik op bijpassend cardstock (komt uit dezelfde collectie) geplakt. Omdat ik er graag een dubbele kaart van wilde maken, heb ik daarna het geheel op een dubbele kaart geplakt. (Ivory - Cardstock Vaessen) 

Tot slot gebruikte ik toch nog even mijn naaimachine. Hier en daar stikte ik een zigzag stiksteekje. 
 





En zie hier het eindresultaat :



Ik hoop dat jullie het leuk vonden om met mij mee te kijken. Dit is toch ook een prachtige collectie? Ik ben dol op de botanische afbeeldingen, maar ook op de kleuren. 
Wat vind jij ervan? 

Heel graag tot de volgende keer! 

Lieve groetjes, 
Rianne 



Benieuwd welke producten ik heb gebruikt? Via de foto's kom je bij het juiste product terecht.