Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 10 april 2024

Zeg het met bloemen!!

Lieve allemaal,

Vandaag zeg ik het met bloemen.

De basiskaart is één van mijn favoriete mallen van Dutch doobadoo, gecombineerd met een mooie stansmal set van Studiolight. 


De basis heb ik gemaakt van linnenkarton de kleur stone. Dit combineert erg mooi met de papier van 49 and Market. Bij deze papierlijn zijn ook verschillende extra sets. De bloemen en de vlinders komen uit zo`n set. Maar 49 and Market heeft nog meerdere mooie aanvullingen. Zo zijn er ook verschillende mooie filmstrips sets, ik heb hier een filmstrip verwerkt achter de bloemen. 


Ik heb 3 verschillende tickets gebruikt op deze kaart. De blauwe en de crème ticket heb ik zelf gemaakt met de set van Elisabeth Craft Design. Hier mee kan je de ticket in elke kleur maken dat je zelf wilt.  Ik gebruik hier voor het papier van Paint ON. Dit papier is er in verschillende kleuren, en er is zelfs een gemengd blokje verkrijgbaar. Zo heb je altijd de juiste kleur. Het bruine ticket komt uit een doosje van 49 and Market. En natuurlijk mag een postzegeltje niet ontbreken op mijn kaart zoals jullie van mij gewend zijn.


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren om zelf tickets te gaan maken.

Met creatieve groetjes Elske Oosterman


Deze materialen heb ik gebruikt:

  


 



2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig! Groetjes Betha

Helena zei

WoW, prachtig gedaan. Groetjes Helena