Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 19 april 2024

Narcissen

                                                                Hallo allemaal,


De mooie Anjamal wordt veel gebruikt bij huwelijkskaarten, maar je kunt er ook een mooie lentekaart mee maken met de mooie Mattie voorjaarsbloemen.

 

Het kleinste rondje van de Anjamallen stanst een leuk gaatjes randje in het plaatje. De buitenste randen lijken een beetje op kant. Er zit nog een grotere mal bij, die ik niet gebruikt heb, en daar kun je ook heel eenvoudig een easelkaart mee maken van deze mal. Een mal met veel mogelijkheden.

 

Ik heb het voorjaarspapier van Marianne Design gebruikt. Hierop staan bloemetjes in dezelfde kleuren als de narcissen op het plaatje. Ook heb ik in diezelfde kleuren nog een bosje narcissen gemaakt met de Daffodil XL van Tiny. 
De narcis heb ik uit effen cardstock gestanst. Als je handig bent met blenden met inkt kun je de narcis ook zelf heel mooi op kleur brengen.

Bedankt voor het gezellig kijken en lezen van mijn blogberichtje.
Veel plezier met het maken van jouw lentecreatie.
 
 
Creatieve groetjes Ellie
 
De gebruikte materialen heb ik op een rijtje gezet voor jullie. Als je op het plaatje klikt, kom je bij het product in de webwinkel van HobbyVision:

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Mooie voorjaarskaart al wil het weer nog niet echt meewerken! Groetjes Betha