Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

donderdag 4 april 2024

Narcissen

 Hallo allemaal,

Nu overal de bloembollen weer uitkomen en het zonnetje zich steeds meer laat zien, is het helemaal leuk om het voorjaar in de hobbykamer ook op te zoeken. De plaatjes van Mattie zijn hiervoor heel geschikt en wil je even een simpel ander modelletje, dan staat onderaan dit blogbericht een korte uitleg over dit model. De grote xl daffodiles van Tiny komen zo mooi uit op de zijkanten. Een vlinder van Anja erbij en je hebt een strakkere kaart voor dames die niet zo van veel frutsels op de kaarten houden... Ik heb restjes van ouder papier gebruikt, maar ik link hieronder het nieuwe Marianne Design papier blok: net iets zachtere oranje tinten, die het plaatje beter uit laten komen.
Snijd 2 stroken van 8 (ril op 4 cm) x 13,5 cm. Snijd een strook van 18 (ril op 9 cm) x 8 cm. Plak de smalle stroken als voorbeeld op je werkblad: 1 tegen de lijn van '0 cm' en de ander tegen '13,5 cm' of anders verwoord: leg de 2 stroken als voorbeeld neer met 5,5 cm niks ertussen. Vouw de brede strook dubbel en plak die in het midden op de beide smalle stroken. Versier de kaart zoals jij het leuk vindt.

Ik hoop dat je weer nieuwe inspiratie hebt opgedaan en zie je graag terug met een volgend blogbericht!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Wil je aan de slag met bovenstaande kaart, dan vind je hieronder de gebruikte materialen. Klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop.