Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 11 april 2024

Kaartje met Betty.

 Kaartje met Betty.


Hoi allemaal!
Deze keer een Craftlab kaartje. We hadden nog geen kaartje met Betty gepost dus bij deze de schattige Betty.


Uit de Alphabet stencil set heb ik deze letters uitgetekend en uit geknipt. De letters zijn mega groot  in hoogte 8,5 cm. Dus kunnen ze perfect voor een center punt zorgen op je kaart. Daarna heb ik kleurtjes inkt uitgekozen van Craftlab om ze op kleur te brengen. Beetje van donker naar licht maar het is achteraf niet zo duidelijk zichtbaar. De inkt komt uit de purple set.


Daarna heb ik ze in de mini panmaker gedaan met dikke embossing poeder. Ik had deze nog van Ranger de emanuel poeder. Je kan het ook met je gewone clear embossing poeder doen en je heattool. Wat ik wel heb gemerkt in de panmaker dat je de embossing poeder dikker kunt leggen en dat hij mooi strak trekt.
De letters gaan krullen van de hoeveelheid poeder maar dat komt allemaal goed.


Voor de achtergrond heb ik de inkt van Studio light gebruikt omdat ik deze kleuren zeer passend vind en de inktpads zijn groter. Voor een achtergrond is dat natuurlijk handig. Het stencil is van Sweet stories Sunray. Het was de bedoeling om bepaalde strepen in embossing poeder te zetten maar helaas is heel de achtergrond in embossingpoeder. Ik heb getwijfeld om opnieuw te beginnen maar eigenlijk past het perfect in het geheel. Zo zie je maar ook hier loopt er al eens iets fout. Maar gelukkig is het goed uitgekomen.


Het fine rode randje is een mat laagje uit de paperpad Cocktails en confetti. Dat is een extra je hoeft het niet te doen als je het niet graag ziet. Daarna heb ik de nieuwe brede grasrand van Craftlab gebruikt en voorzien van inkt. Hierbij heb ik terug deze van Craftlab gebruikt. En overal heb ik foamtape van 0,2mm gebruikt ook bij de letters. 


Natuurlijk mogen we Betty zelf niet vergeten! Haar hebben we nog een bloem gegeven deze komt uit een accessoires met van Craftlab. De tekst old komt van de stempelset Holy Cow.


Dat is dan het eind resultaat. De volledige achtergrond in embossing poeder valt mooi samen met de rest. En Betty is super blij met haar mooi bloem!
Benieuwd of er nog voorbeeldjes met Betty gaan langskomen ook Facebook is echt zo leuk om te zien wat jullie allemaal maken.
Veel knutselplezier!

Heb je interesse in een artikel klik op het fotootje.



Studio Light - Creative Craftlab Februari - Essentials -  Cutting Die - Borderz Grass Studio Light - Creative Craftlab Februari - Friendz - Clear Stamp - Holy Cow Studio Light - Creative Craftlab Februari - Friendz - Cutting Die - Betty Studio Light - Creative Craftlab - Blending Brushes - 2cm Soft Brush Greens Studio Light - Creative Craftlab - Blending Brushes - 2cm Soft Brush Purples Nellies Choice Nellies Anti-static tool Vaessen Creative - Embossing Heat Tool - Dual Temperature CardDeco - Kaarten & enveloppen - 5 x 7 inch - Wit (40 stuks)Studio Light - Creative Craftlab - Essentials - Ink Pads - Water-reactive Greens Studio Light - Creative Craftlab - Essentials - Ink Pads - Water-reactive Purples Studio Light - Creative Craftlab - Essentials - Masks - Alphabet Studio Light - Sweet Stories Summer - Mask Stencil - SunrayStudio Light - Essentials - Water-reactive Ink Pads - YellowsRanger - Ultra Thick Embossing Enamel (UTEE) - 170gr clear  Hobbyjournaal - Foam tape 12mm breed - 0.5mmTim Holtz - Deckle Guillotine Cutter 8.5"Crafter’s Companion - White Multi-Purpose Stamp Cardstock - A4 / 60 vel

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Geweldig, wat leuk! Groetjes Betha