Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 14 augustus 2024

Diep in de zee.

Goedendag creatievelingen,

We zijn al weer halve wegen de maand augustus, voor dat we het weten zal de herfst weer beginnen. Stiekem heb ik daar al weer zin in met al die mooie warmen kleuren. Maar nu ben ik met de zomerse lijn van Dutch doobadoo aan de slag gegaan, de Dutch Crafty Kit - kleine zeemeermin. Met die mooie zeemeerminnen ben je gelijk in een zomerse flow.'


In deze kit van Dutch Doobadoo zit vrolijk zomers papier samen met de zeester omtrek vorm. Ik heb de onderste laag in het effe grijs blauw gemaakt en de laag er boven in het vrolijke stippen papier.


De stippen ster heb ik met mijn disstresser bewerkt voor een leuk randje. Ik heb de twee sterren op elkaar geplakt met foame tape voor extra diepte in de kaart.

Na dat de twee sterren op elkaar geplakt waren heb ik uit het setje met de leuke plaatjes die precies passen bij het vrolijke papier een paar plaatjes gekozen die ik op de kaart heb geplakt. En natuurlijk moesten er een paar schelpjes bij en als vrolijke afwerking een paar knoopjes in de kleuren van het papier.


Ik wens jullie nog een mooie zonnige creatief augustus.

Met creatieve groetjes.

Liefs Elske.


Deze producten heb ik gebruikt: