Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 25 augustus 2024

Zomer challenge Rianne

 Goedemorgen, 

Vonden jullie de zomer challenge ook weer zo leuk? We maakten iedere week twee ATC kaartjes aan de hand van een mooi kleurenpalet en een opdracht. Ik vind dat altijd erg leuk omdat je zo ook wordt uitgedaagd soms uit je comfortzone te gaan. 

Kijken jullie mee naar de ATC kaartjes die ik heb gemaakt voor de challenge? 

Het albumpje



Voor deze challenge had Tiets een leuk albumpje uitgewerkt waar je de ATC kaartjes eventueel in kan bewaren. Dit is mijn versie geworden. Ik heb hier gebruik gemaakt van de collectie Krafty Garden - 49 and Market. 

Week 1: labels 
In de eerste week mochten we met geel/grijs aan de slag. Ik heb hier gebruik gemaakt van de Krafty Garden - 49 and Market collectie. Als basis heb ik iedere keer een ATC stans van ECD gebruikt. Deze komt uit de Remember Moments collectie van de art journal specials, stans nummer 2161. 
Als label heb ik deze keer voor een rond labeltje gekozen. Deze paste perfect op de achtergrond. 




Week 2: lint of kant
Wat een lieve pastel kleuren zijn dit. Ik heb hier materialen van 49 and Market en Tim Holtz gecombineerd. Op de achtergrond heb ik een mooi organza kreukellint verwerkt. De bloemen op de achtergrond zijn rub-ons van 49 and Market. 




Week 3: Eyelets of nietjes
Ik vind het altijd geweldig om in het kerst thema te mogen werken. Maar... zo vroeg in het jaar moet ik er toch altijd even aan wennen, haha. Ik gebruikte restjes papier van vorig jaar. Die zijn natuurlijk super geschikt voor een ATC kaartje. Het papier is van 49 and Market. De rub-ons en washitape zijn uit de kerst collectie van Tim Holtz. 



Week 4: Pocket
Wat een mooie kleuren heeft dit pallet! Hier werd ik wel blij van. Ik koos deze keer weer voor een papierlijn van 49 and Market, maar dan de Color Swatch - Teal. 
Ik vind teal met bruin een geweldige combinatie! De opdracht was deze keer een pocket. Ik vond het wel leuk om de ATC daarom eens horizontaal te maken. Zo krijg je ineens een heel ander effect. 
In de pocket heb ik twee kleine labeltjes verstopt. 



Week 5: Sketch
Een sketch is altijd leuk én uitdagend als je het mij vraagt. Maar een sketch in formaat ATC vond ik al helemaal grappig. Een mini versie. Voor het "notitieblaadje" koos ik een stans van JMA uit de New Awakening collectie. (JMA-NA-CD21) 






Week 6:  postzegel of ticket
En toen waren we alweer aangekomen bij week 6. Dit waren voor mijn doen wel zoete kleurtjes. Ik koos voor de roodtinten met op de achtergrond een klein beetje roze. 
De meisjes komen uit een oudere collectie van Scrapboys : Lady in Red. 
Deze heb ik gecombineerd met restjes papier en diecuts van Tim Holtz. 




Ik hoop dat ik jullie met mijn ATC kaartjes heb kunnen inspireren. Het blijven leuke kaartjes om te maken én om te ruilen. 

Tot de volgende keer! 

Lieve groetjes, 
Rianne 

Benieuwd naar welke producten ik o.a. heb gebruikt? Als je op de foto klikt kom je meteen in de webshop terecht. 

















1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Prachtig allemaal, groetjes Betha