Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 9 augustus 2024

Fijne Kerst

 Hallo allemaal,

Waarschijnlijk genieten de meesten nog heerlijk van een welverdiende zomervakantie thuis of ergens anders. Mocht je lekker willen ontspannen en aan de hobby willen gaan, is het soms fijn om een niet al te moeilijk projectje te hebben. Marianne Design is deze maand met een prachtige Kerstcollectie gekomen en daarmee ben ik voor vandaag aan de slag gegaan. Bij de mooie Kerstbal zitten hele mooie sterren, leuke details voor op je kaart.


Als je de Kerstbal ook een keer in het wit uitstanst (als je een kleur doet, kun je de handgeschreven tekst aan de binnenkant niet goed lezen) en rilt op 2,5 cm en op het bovenste stukje lijm doet, heb je een dubbele kaart.

Met de leuke stickers met teksten en plaatjes maak je snel een leuk hoekje op je kaart. Ideaal dat er nu speciale ronde stansen zijn voor de stickers: dan kun je ze heel makkelijk wat steviger maken met een stukje cardstock of dessinpapier.

Ik hoop dat je weer op wat hobbyideeën bent gebracht en graag tot een volgende blogpost!
Creatieve groetjes,
Lisanne

Klik op het plaatje hieronder en je komt gelijk op de pagina van het op product in de HobbyVision-webshop:


2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

marian zei

Wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt met de nieuwe kerstbal van Marianne. Ook weer een leuke tip erbij.
Groetjes van Marian.