Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 8 augustus 2024

Warme kerstgroet

 Hoi,

Daar ben ik weer om jullie te inspireren en deze keer doe ik dat ook weer met een kerstkaart. Je kunt er maar niet vroeg genoeg bij zijn, toch?


In de Vrolijk Kerstfeest collectie van Dutch Doobadoo die in juli is uitgekomen zitten ook stempels. Voor deze creatie heb ik een stempel van een konijn gebruikt. Deze heb ik eerst op 200 grams aquarel papier gestempeld. Daarna heb ik een gelliplate er bij gepakt. Ook hier heb ik 1x de stempel op afgedrukt. Vervolgens heb ik de gelliplate op mijn papier gelegd terwijl de inkt van de stempel nog nat was. Je krijgt nu dezelfde afdruk, maar dan in spiegelbeeld.



Beide afdrukken heb ik met de Studio Light Markers ingekleurd en vervolgens uitgeknipt. Voordat ik ze op elkaar plakte heb ik er eerst een stukje hempcord tussen gedaan. 


In de collectie zit ook een Hexagon. Deze heb ik 2x met de buitenste lijnen omgetrokken op cardstock. Ook het binnenste deel van de hexagon heb ik er uitgesneden. Op design papier heb ik de binnenste lijnen omgetrokken en alles uitgeknipt. 

Voordat ik de 2 delen van de hexagon op elkaar plakte, heb ik eerst het konijntje in de hexagon gehangen met een stukje dubbelzijdig tape.


Vervolgens heb ik de hexagons op elkaar geplakt en het designpapier er op geplakt.
Verder heb ik de plaatjes in deze collectie gebruikte om te versieren. Ook in de plaatjes zitten 2 dezelfde konijntjes die ik mooi aan iedere kant kon gebruiken.
Het tekst label zit er maar 1 keer in. Om dit wat te verbloemen, heb ik wat plaatjes aan de achterkant van de tekst geplakt. Zo valt het minder op.
Tot slot heb ik nog wat katoenkoord gebruikt om het geheel af te maken. 

Zo heb je een leuk ornament om in de kerstboom te hangen of elders in je huis op te hangen. 

Ik hoop jullie hiermee geïnspireerd te hebben. Alle producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op onderstaande afbeeldingen te klikken.

Tot de volgende keer!




2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Geweldig, wat leuk! Groetjes Betha

Epie zei

Heel mooi gemaakt