Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 23 augustus 2024

Giraffe

 Hallo allemaal,

Nu de zomervakantie (bijna) afgelopen is, nog een zomers kaartje om even na te genieten van al de mooie zonnige dagen. De giraffe viert een tropisch feestje met een heerlijke zomerse cocktail. De giraffe past mooi op de geschulpte rechthoekige mal die een paar maand terug uitkwam van Marianne Design. Je hebt dan gelijk een leuke basis voor je kaart, die je alleen nog feestelijk hoeft op te leuken voor een feestje. Met de ronde stickermallen kun je ook een leuke ronde banner maken voor je tekststempel en niet één rondje, maar ook een passende matlaag erbij. De giraffe heeft een feesthoedje van de varkens geleend: leuk hoe je alle accessoires van de diertjes steeds opnieuw kunt gebruiken met een ander set. 


De cocktail kun je leuk bij de Eline diertjes gebruiken, maar je kunt er ook met wat bloemen en bladeren een gezellig hoekje mee creëren op je kaart zonder diertje.

Ik hoop dat je weer inspiratie hebt opgedaan en tot een volgende keer!

Creatieve groetjes Ellie

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel leuk! Groetjes Betha

marian zei

Wat een super gezellige verjaardagskaart heb je gemaakt met die mooie nieuwe giraf. Hij is weer heel erg leuk.
Groetjes van Marian.