Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 16 juli 2022

Coffee frappe

 Hallo allemaal,

Een coffee frappée is een heerlijke ijskoffie, die je bij o.a. een Starbucks shop kunt kopen. Vaak zitten die ook in een beker met de vorm van de smoothiebeker van Marleen. Zo kwam ik op het idee om i.p.v. een smoothie een koffiebeker te maken met dit stencil. De koffie heb ik gemaakt met effen bruin papier en de koffiebonen mask van Marianne Design. Eerst heb ik de vorm uit het bruine papier gesneden en vervolgens heb ik het mask stencil erop gelegd. Daarna heb ik met een inkt tool 'espresso ground' van Distress Ink op het stencil gedaan en zie hieronder het resultaat. Het beertje komt over het randje gluren en heeft een bloemetje in haar haar en een sjaal om uit de muizen collectie.


Niet van elke tekst die je wilt gebruiken is er een stans of stempel beschikbaar. Dan zijn abc-mallen ideaal. Deze letters zijn gemaakt met de nieuwste alfabetmal van Marianne Design. Een mooi formaat letters: niet te groot en niet te klein.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

1 opmerking: