Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 16 september 2022

Congratulations

 Hallo allemaal,

Zo richting de herfst zie je overal de mooie zonnebloemen weer verschijnen en ook op dit Dutch Doobadoo designpapier spelen ze de hoofdrol. Ik vond het erg mooi in deze warme herfsttinten en daardoor belandde het ook in mijn winkelmandje. Het nieuwe egeltje heeft een blad van een zonnebloem geplukt en zwaait er vrolijk mee naar jullie vanaf het scherm. Als je goed kijkt zie je een lichtgrijs ruitje achter het egeltje op het designpapier. Dat bracht mij op het idee om de tekstcirkel uit metallic zilver papier te stansen. Deze zacht glanzende cirkel maakt de kaart net ietsje feestelijker.

De egel staat met zijn pootjes in mos. Dit leuke mos komt uit een potje van Cadence en is heel eenvoudig met een spatel of kwast aan te brengen, zonder lijm te gebruiken. Het is eigenlijk een soort verf met wat structuur er doorheen, waardoor het echt mos lijkt.

Zijn ze niet leuk die kleine paddestoelen van Marleen? Erg leuk om je kaart mee af te werken in een kaal hoekje, maar ook leuk om als middelpunt in een herfsttafereeltje te zetten. Daarover meer in een volgende blogpost!

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

1 opmerking:

femke zei

Heey Lisanne,

dat is een superlief kaartje geworden met het egeltje!!!

Groetjes Femke