Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 22 september 2022

Milkshake aardbei

  Hallo allemaal,

Een labelkaart met een grote strik van seambinding doet het altijd goed. Ik heb er deze keer een milkshakebeker opgemaakt met het toffe nieuwe egeltje van Eline Pellinkhof. Het egeltje houdt een aardbei vast, die uit de bakaccessoires van de muizen komt. Die accessoires kun je ook goed bij de andere diertjes gebruiken. De nieuwe tekstbanners zijn heel handig om te gebruiken: er zitten heel veel maatjes in de set, zo heb je altijd een passend formaat bij je tekststempels. Het designpapier wat ik gebruikt heb, heb jij misschien ook wel in de kast liggen: het is een setje van Dutch Doobadoo, die helaas alweer uitverkocht is in de winkel. Als alternatief kun je ook heel goed het fruitige 'stay cool' setje gebruiken en die shop je *hier* De milkshakebeker heb ik gemaakt met een Dutch Doobadoo stencil: natuurlijk kun je er ook een ander soort frisdrank van maken of combineren met een zelfgemaakte hamburger, die je van hetzelfde stencil ook kunt maken.



Dit leuke egeltje komt uit de nieuwe Marianne Design collectie: zo zie je maar, met de diertjes maak je de leukste tafereeltjes en met een egel hoeft het geen herfstkaart te zijn!

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

wat een schatje ! heel leuk en lief kaartje, mooi gemaakt
grtjs,martina

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel leuk! Groetjes Betha