Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 28 juni 2023

A new variety of Roses

 Hallo,

Leuk dat je dit blogbericht gaat lezen. Deze keer wil ik je inspireren met een kaart die gemaakt is met een stans en een stempel uit de Grunge collectie van Studio Light.


Om te beginnen heb ik op het Florence Aqaurelpapier 2x de stempel Roses uit de Grunge collectie van Studio Light gestempeld. Hiervoor heb ik de inkt Versafine Clair gebruikt. De kleur zwart heet Nocturne.


Vervolgens ben ik 1 afdruk van de rozen gaan inkleuren en hiervoor heb ik de Lightmarkers gebruikt. Voor de rozen heb ik vooral Pastel Yellow (37) en Golden Yellow (222) gebruikt. 

De overige kleuren die ik heb gebruikt voor het kleuren van de afbeelding staan op de volgende foto.
Ik heb de markers niet meer in een setje bij elkaar, dus ik weet helaas niet meer welke kleur uit welke set komt, maar bij de producten hieronder staat wel een link je naar 1 van de setjes, zodat de andere setjes ook makkelijk te vinden zijn. 



Nadat ik de hele afbeelding heb ingekleurd, heb ik deze uitgeknipt. 



De stempel die ik nog niet had ingekleurd heb ik gebruikt om te stanzen met de kleinste stans uit de stansset Butterfly Card van de Grunge collectie. 
Vervolgens heb ik met Distress Ink Wild Honey en Vintage Photo de achtergrond op kleur gebracht met de dip techniek (kleur om je craftmat of glasmat aanbrengen, nat sprayen en dan je papier er in dippen). 
Met mijn Stabilo All heb ik rondom de bloemen een schaduw rand gemaakt. 


Uit zwart cardstock van Florence heb ik de basis gestanst. Uit geel cardstock van Florence heb ik de matlaag en de vlinders gestanst.
Daarna heb ik de 3 laagjes op elkaar geplakt. 


Tot slot heb ik op de ingekleurde en uitgeknipte rozen foam tape geplakt om deze vervolgens verhoogd op kaart te plakken. Door de schaduwrand op de basis vind ik dat de rozen net nog iets meer diepte hebben gekregen op de kaart.


Dit is het eindresultaat geworden. 
De producenten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de foto's hieronder te klikken. 

Leuk dat je dit blog hebt gelezen en heel graag tot een volgende keer!









1 opmerking: