Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 25 juni 2023

Kaartje voor de juf

 Kaartje voor de juf.



Hoi allemaal.
Deze keer voor mij iets totaal nieuw. Een kaartje voor de juf. Mijn kleinkindje vroeg of ik een kaartje kon maken voor zijn juf, volgend jaar krijgt hij een meester dus spannend. Hij is vier jaar en wilde Benjamin, dat kunnen we niet weigeren toch?


Als basis heb ik de Slider pop up van Craftlab genomen de rand met de gaatjes word de basis kaart. De tweede grootste in de set heb ik uitgestanst en een achtergrond met wolkjes en inkt op gemaakt.




Dan heb Benjamin uitgestanst, ik wilde dat hij de bloem achter zijn rug vasthield. Een beetje verlegen dus. De grasjes zijn van Marianne Design.





Dan heb ik de klavertjes vier en het lieveheersbeestje er ook nog bijgezet. Nog wat met een witte gel pen accentjes aangebracht.

Benjamin is echt superleuk m te maken en het is echt een schatje ik hoop dat de juf het ook vind.
Veel knutselplezier!

Heb je interesse in een artikel klik dan op het fotootje.

Studio Light - Creative Craftlab - Friendz -  Cutting Die - BenjaminStudio Light - Creative Craftlab - Essentials - Cutting Die - Slider Pop-UpLawn Fawn - Mask Stencil - CloudyDistress Oxides Ink Pad - Tumbled GlassDistress Oxides Ink Pad - Milled LavenderDistress Ink - Lumberjack PlaidDistress Inkt - Mini - Peeled PaintMarianne Design - Creatable - LieveheersbeestjesMarianne Design - Craftable - Tall GrassSakura - Gelly Roll pen - 0.8 (4mm) WitCrafter’s Companion - White Multi-Purpose Stamp Cardstock - A4 / 60 velFlorence Cardstock - Texture 12x12" - Eggplant

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Schattige kaart! Groetjes Betha