Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 22 juni 2023

Etagère vol bonbons

Hallo allemaal,

Soms is het handig om neutrale kaartjes op voorraad te hebben om iemand uit te nodigen of te feliciteren of zomaar te sturen. De meeste dames houden wel van lekkere bonbons en die vallen ook op papier vaak wel in de smaak! Met de toffe etagère van Spellbinders heb je al snel een leuke kaart gemaakt. De etages van de etagère heb ik in het midden met een dikke dot 3D-kit opgeplakt en hoe verder naar de zijkant hoe minder 3D-kit. Zo staat de etagère een beetje bol en lijkt die realistischer. Helemaal door het gebruik van papier met een houtstructuur uit het papierblok van Eline Pellinkhof. De schattige bloemetjes op de achtergrond komen uit het Honeymoon blok van Marianne Design, die je naast kaarten voor huwelijken ook zo leuk kunt gebruiken voor een dameskaart.


De lekkerste bonbons maak jezelf en het leuke is: ze zijn calorievrij, dus je kunt er zoveel van 'eten' als je wilt! En met het papierblokje in bruintinten van Craftlab heb je in 1x alle bruintinten bij elkaar voor de verschillende bonbons (shoptip!).

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg leuk! Groetjes Betha

Diny zei

Ja....hij is prachtig Lisanne....in het echt nog mooier....staat hier nog te pronken in huis!
Groetjes Diny