Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 13 juni 2023

Kerst in de lente

 Hallo allemaal,

Inmiddels is het volop lente en langzaam komt het mooie weer en toch een winterse Kerstkaart: scheelt zoveel gestress aan het einde van het jaar, dus ik ga er lekker mee door, zodat ik eind november de kaarten al op de post kan doen. Dit keer een kaartje in bruintinten met een mooi winters tafereel van Mattie. De basis is een vierkante kaart, waarvan ik de hoeken geponst heb: zo lijkt het toch heel anders dan standaard strak vierkant van vorm. Het plaatje, designpapier en de tak heb ik met gesso bewerkt voor een extra sneeuweffect. De vlokkenrand is een schitterende mal van Marianne Design, waarbij ook losse sneeuwvlokken zitten, die je ook als decoratie op je kaart kunt gebruiken. Ik heb ze bij deze kaart weggelaten, omdat ik hem al druk genoeg vond... De tekst is er ook een van Marianne Design en heb ik een keer rechtstreeks, zonder banner of label, op het designpapier gestempeld. Zoals je ziet een combinatie van nieuw en oud: af en toe ook leuk om eens oudere spullen weer voor de dag te halen of je collectie compleet te maken als je de spulletjes nog niet hebt!


Deze silhouetten van de eekhoorntjes zijn super leuk om als extraatje op een tak of in een hoekje van een kaart te gebruiken. Het toffe van de mal is dat er veel verschillende silhouetten van verschillende soorten winterdieren op staan, zodat je op elke Kerst-/winterkaart wel een passend diertje kunt verwerken.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.

2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

deze is mooi geworden
grtjs,martina

Betha Horsmeier-Bouter zei

Mooie kaart! Groetjes Betha