Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





donderdag 24 november 2016

Sizzix DT - Little Gift Box

Ik kreeg pas weer een geweldig DT pakket van Sizzix binnen. In dit pakket zat o.a. de Everyday Occasion Thinlits die, dit is een leuke stans om een giftbox te maken.

In kon het niet laten om hier gelijk mee aan de slag te gaan. Deze leuke giftbox is vandaag ook te bekijken op het blog van Sizzix: http://www.sizzix.co.uk/blog/little-gift-box/


In de verpakking zitten 6 verschillende mallen: 1 basismal om het doosje te maken en wat mallen voor de sluitingen zoals het strik en de rondjes.


Om het doosje te maken moet je de basismal 2x uit cardstock stansen. Daarna plak je het doosje in elkaar en kan je deze gaan decoreren.

Ik heb voor dit doosje het prachtige papier van Maja Design gebruikt uit de I Wish Collection.


Het leuke strik bovenop het doosje is dus ook gemaakt met een stans die in dit leuke Everyday Occasion set zit. Verder nog wat jute touw, wat denneappels, een banner met tekst en wat plakparels voor de decoratie.

Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige dag.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:

Sizzix - Thinlitz - Everyday Occasion Kraft cardstock AtBelle - 300 grams - 20 vel - 30,5 x 30,5 cm Maja Design - I Wish Christmas was today Maja Design - I Wish Santa will fill my stocking Couture Creations - Premium Adhesive Pearls 3mm / 206 stuks - Radiant Red Klosje jute touw 25 gr. Sneeuwbolletjes 

Geen opmerkingen: