Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 8 november 2016

Snowflake Tri Fold Card

Vandaag mag ik weer iets laten zien op het blog van Sizzix. Deze keer ben ik aan de slag gegaan met de Tri Fold Card Snowflake stans van Sizzix.

Wil je de originele post zien? Kijk dan op het blog van Sizzix:


Het lijkt heel lastig, maar hij is echt súper makkelijk. Je draait de mal door de stansmachine en je vouwt hem in model. Je krijgt dus als het ware een 3luikje. In het middelste luikje zit een prachtige ijskristal.

Achter het eerste luikje heb ik mica met sneeuwvlokken erop gebruikt. Die witte spikkels erop geven al een leuk effect hé?

Precies in het midden heb ik nog 2 sneeuwvlokken uitgestansd die ook in ditzelfde set zitten. Alle stansjes die ik bij deze kaart heb gebruikt komen uit hetzelfde set.
Ook die prachtige tekst Let it Snow wat ik boven de kaart heb geplakt.

In het midden heb ik nog 2 kleine klokjes geplakt.



Je kan deze kaart gewoon vouwen zodat hij in een envelop verzonden kan worden. Dit is ook wel weer een erg leuk model hé?

Ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Wens jullie allemaal nog een hele fijne en gezellige avond.


Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij www.hobbyvision.nl:


Sizzix - Thinlits Die Set - Tri-fold Card Snowflake Mica A4 - Snowfall Klokjes - 11 mm - Wit Scrappapier BoBunny - Whiteout - Glitter Frozen 


1 opmerking:

Marianne zei

Mooi kaartje is dit.
Liefs, Marianne