Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 23 mei 2022

Example of grace

Hallo allemaal, Het is door omstandigheden een tijdje rustig geweest van mijn kant, maar geleidelijk hoop ik jullie weer te inspireren met voorbeelden. De challenge van mei is voor mij zeker inspirerend omdat ik graag kleur met potloden en ik deze gave vlinder van studio light nog bijna niet heb gebruikt.


Als eerste heb ik de ondergrond gemaakt met distress oxide. Ik dep dat op een craft sheet en leg daar de kaart in. Dan droog ik deze laag en pak ik de volgende kleur. Met de oxides kan je prachtig lagen over elkaar leggen. Voor dit voorbeeld heb ik drie lagen gebruikt.


Hierna heb ik de vlinder met distress glaze speckled egg aangebracht. Om de ondergrond iets meer te laten spreken heb ik wat achtergrond stempeltjes aan gebracht en de randen aangezet met vintage foto distress inkt

Ik wilde de vlinder rechtstreeks op de ondergrond kleuren maar dat pakte niet mooi uit, dus heb ik de vlinder nog een keer op los papier gestempeld en deze na het uitknippen op de ondergrond geplakt.

Als laatste een tekst en wat stickles toegevoegd. Ik hoop dat jullie door alle voorbeelden van het design team inspiratie krijgen om meet te doen met de challenge.

Bedankt weer voor je bezoekje aan dit blog. Ik zal hieronder de producten linken.
Fijne dag, groet Mirjam


   


   1 opmerking: