Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 27 mei 2022

Hoera een kleinkind

 Hallo allemaal,

De bagtopper van Marleen om op een cadeauzakje te doen, heeft ook leuke accessoires in het mallenset en die kun je ook leuk op een kaart gebruiken. Het is een echt Eline kaartje geworden: het designpapier, de stempel en het hartje komen uit allemaal mallensets die door haar ontworpen zijn. In het papierset zit een stickervel met allemaal leuke teksten die goed op de nieuwe banners van Marianne Design passen. Heb je geen mal met een frame, dan kun je die ook eenvoudig maken door een vierkant te stansen en daaruit weer 4 kleine vierkantjes. Bij de basismallen van Crealies vind je verschillende soorten vierkante mallen die je snel en makkelijk kunt gebruiken om een eigen frame te maken of bijvoorbeeld een plaatje uit te stansen...


Gezellig dat je weer hier langskwam om mijn kaart te bekijken en hopelijk heb je inspiratie opgedaan!
Hobbygroet, 
Lisanne

De gebruikte materialen heb ik hieronder geplaatst: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

1 opmerking:

Angélique zei

Hé, wat leuk, dat kaartje ken ik, het hangt nu hier achter mij. Het is echt een superleuke kaart met al die leuke elementjes en de baby er zo prominent op.