Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 3 mei 2022

Van Harte!

 Hallo allemaal,

Een kaart voor iemand maken is natuurlijk super leuk, maar een kleinigheidje erbij is natuurlijk nog leuker. Marianne Design heeft hele leuke bagtoppers en gift bags onlangs uitgebracht. Ook erg leuk om snoepjes in te doen voor een kinderverjaardag. Heel veel kinderen houden wel van kleuren/tekenen en daarom kun je de nieuwe potlodenmal er heel goed bij combineren. Je kunt de zakjes helemaal volstoppen met heel veel snoepjes, maar ik heb er maar een paar lolly's in gedaan en een strookje designpapier van 6,5 x 15 cm erbij gedaan. Als je dat doet, kun je eventueel op de achterkant ook nog iets persoonlijks schrijven. Je kunt er van alles indoen: kaarsjes (leuk voor een Kerstcadeautje), bonbons, bloemzaadjes of een zelfgemaakte cadeaubon. Jullie gaan vast en zeker nog meer cadeautjes hiermee voorbij zien komen van mij.


Gezellig dat je (weer) langskwam hier op het blog! Graag tot een volgende keer!


Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen heb ik hieronder geplaatst: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

1 opmerking: