Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 9 mei 2022

Zing, dans vier en maak plezier.

Hallo allemaal,

Studio light heeft pas vier nieuwe bloemen stempels uit gebracht. Ze zijn mooi groot en goed kleur en knip baar. Ik werk graag op mixed media ondergronden en dan kan je slecht rechtstreeks op de ondergrond kleuren. Dit is de tweede kaart met een van de nieuwe bloemen.. Ik heb foto's gemaakt van wat ik gedaan heb.


Als basis heb ik weer een van mijn gellie plate ondergronden gepakt. Hierop heb ik met het stencil mixed textures uit de warm & Cozy lijn structuurpasta aan gebracht.




Met twee kleuren spray van lindys stamp gang heb ik de pasta gekleurd. Hierna moet je de kaart wel goed laten  drogen omdat de vloeistof de pasta extra nat maakt. Op de tweede foto kan je beter zien dat de pasta de kleur van de spray op neemt. Ik heb met een bruine acryl verf nog wat spetters aangebracht.


Terwijl de kaart droogt heb ik de bloem gestempeld en gedroogd. Deze op de ondergrond gelijmd en met een stabilo all potlood wat schaduw aangebracht.



Dit is dan het eind resultaat geworden. Ik heb nog een achtergrond stempel uit dezelfde set afgedrukt en tekst toegevoegd. De kaart gemat op bijpassend karton.  Ik ga de producten die ik heb gebruikt onder dit bericht plaatsen voor jullie, via de foto's kom je rechtstreeks bij het product in de webshop. 
Fijne dag, groet Mirjam


 


 


 




 

Geen opmerkingen: