Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 1 januari 2023

2023 - champagne

 Hallo allemaal,

Afgelopen jaar heb ik weer heel wat Kerstkaarten gemaakt, net als de meesten van jullie. Ik vind nieuwjaarskaarten maken ook altijd erg leuk om te doen en toen ik dit vierkante frame van Marianne Design met 4 vakjes zag, kreeg ik al snel dit idee met het nieuwe jaartal in mijn hoofd. Omdat ik deze als Kerst- en nieuwjaarskaart verstuurd heb, heb ik voor de Kerstsfeer nog een glitter sterrenslinger boven de kaart langs gehangen. De cijfers komen van een Collectable van Marianne Design, die op dit moment uitverkocht is in de webshop, maar de cijfers van CraftLab zijn ongeveer hetzelfde formaat en zouden een goed alternatief kunnen zijn. Ik heb platina glitterpapier en mat goud papier van Marianne Design gebruikt: dit luxe papier zorgt voor een extra feestelijke sfeer op je kaart. Kijk eens *hier* in de webshop, daar vind je alle soorten luxe papier van Marianne Design bij elkaar en kun je de kleuren kiezen die het beste bij jou favoriete kleurencombi's passen.


De champagneglazen kun je eerst stempelen en vervolgens uitstansen, maar je kunt ze ook alleen op een ondergrond stempelen, net wat je leuk vindt. Ik vond het leuk om ze op deze manier met 3D-kit verhoogd op te plakken.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Een gelukkig en gezond nieuwjaar toegewenst en een hele mooie kaart! Groetjes Betha