Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 31 januari 2023

Hele jaar door Kerst-/Nieuwjaarskaarten maken

 Hallo allemaal,

Zelf had ik tijd tekort afgelopen jaar om alle Kerstkaarten zelf te maken, daarom heb ik ook een paar nieuwjaarskaarten verstuurd. Mijn broertje maakte een tijdje voor Kerst de opmerking dat hij graag een kaart met een Kerstman wilde, maar ik had eerst de kaarten voor hobbymaatjes gemaakt en was te laat... Toen bedacht ik dat ik de Kerstman best kon gebruiken, maar dan even anders: de Kerstman staat met een vuurpijl in zijn hand naar het vuurwerk te kijken en het nieuwe jaar in te luiden. Hekjes zijn er van veel merken, dus je kan ook een ander merk gebruiken en de achterkant van een ander diertje, ook de diertjes van Craftlab zou je op deze manier kunnen gebruiken... Als je ook het hele jaar door Kerstkaarten maakt, is dit misschien een leuk idee! De achtergrond is geblend met Distress Oxide 'stormy skye' en daarop is het vuurwerk met gouden inkt van 'Galaxy Gold' gemaakt: die is goed zichtbaar op een donkere achtergrond!De vuurpijl is een klein, goedkoop malletje, maar zeker de moeite waard! Zo leuk met de poppetjes en diertjes van Eline op een Nieuwjaarskaart!

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

helemaal leuk en gezellig kaartje maakte je
grtjs,martina

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel leuk! Groetjes Betha