Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

dinsdag 24 januari 2023

Kleuren met de lichtmarkers van Studio Light

Kleuren met de LichtmarkersHoi allemaal.

Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar met super veel creatieve ideetjes gewenst! Deze keer ben ik met de lichtmarkers aan de slag gegaan. Super leuk en relaxed. Hierbij heb ik de stempels van Jenine's Mindful Collection gebruikt, de Peony Elements. Ik moet eerlijk bekennen ik had niet verwacht dat ze klein gingen zijn maar ze zijn super cute eens ze gekleurd zijn. Je kan natuurlijk ook met andere mediums gaan kleuren wat je zelf het liefst gebruikt.

Hier heb ik de stappen gedaan over de drie bloemen. Zoals je ziet bij stap 1, laat je hier en daar wat wit. Nu iedereen gebruikt deze markers op zijn manier wat voor jou het leukste werkt. Ik ben een vrij droge schilder, dus de nat techniek waarbij je je papier eerst nat maakt lukt bij mij niet. dus doe ik wat marker op een plastiek plaatje en neem ik het op met een penseel of lege waterbrush. zodat ik zelf de hoeveelheid water kan kiezen. Als papier gebruik ik een super glad papier het is eigenlijk geen papier voor water maar omdat ik zo droog werk lukt het super. Dus lekker proberen wat voor jou het prettigste werkt. 
De eerste laag is met Barn red nr 245
De tweede laag is met Brick Brown 94
De derde laag is met Chocolate nr 92


Dit zijn de andere combinatie's van kleuren die ik heb gedaan, er zijn er nog meer hoor je kunt ze lekker uitproberen.

De paarse:
Grey Lilac 79
Grey Violet nr 80
Dark indigo nr 188

De Orange:
Dark yellow nr 31
Marigold nr 24
Deep red nr 10

De blauwe:
Midi sky nr 190
Teal Blue nr 184
Ultra marine nr 73

De bruine:
Barn red nr 245
Brick Brown nr 94
Chocolade nr 92

Groene blaadjes:
Greyisch Green nr 229
Seaweed Green nr 231

Als afwerking kun je kiezen om hier en daar donkere accenten aan te brengen met een heel donkere marker bv Grey GG7 of met potloden kun je ze ook afwerken.
Als afwerking he ik gekozen om de mallen van Jenine's Mindful Collection te gebruiken. De embossing bij deze is gedaan met de 3D Embossing Folder van Nellie Snellen. De tekst zit bij de stempels en vond ik super mooi hierbij deze  heb ik met embossingpoeder gedaan. Voor de blauwe kaart heb ik als embossingfolder de stencil van dezelfde collectie gedaan. Met een embossingmat lukt het prima in je stans machine. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben dat de uitleg wat duidelijk is anders horen we het graag! Indien je aan de slag gaat vergeet geen foto te plaatsen op facebook dat vinden we superleuk om te zien dat jullie geïnspireerd worden. Super veel knutselplezier!

Vind je iets leuk klik dan op de foto dan kom je direct op de juiste pagina van de webshop.Actieset Studio Light - JMA Collection Essentials - Light Markers Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection Essentials - Mask Stencil - Geometric Pattern Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection Essentials - JMA-ES-CD96 - Square ornament framesStudio Light - Jenine's Mindful Art Collection Essentials - JMA-ES-CD141 Oval Frames 

Nellie Snellen - Embossingfolder - Leaves & BerriesDistress inkt - Mini - Walnut StainDistress Inkt - Mini - Dusty ConcordDistress Inkt - Mini - Faded JeansAladine - Izink - Embossing Powder - Gold Extra FineAladine - Izink - Embossing Powder - SilverPink Fresh Studio - Jewel Essentials - SilverPink Fresh Studio - Glitter Drops - ChampagneNuvo - Penselen assortieset 972NDerwent - Push Button Waterbrush - 2mm Fine Tip

Geen opmerkingen: