Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 6 januari 2023

Paraplu's

 Hallo allemaal,

Het nieuwe jaar is net begonnen en als je iemand nog niet persoonlijk een nieuwjaarswens hebt kunnen toewensen, is het natuurlijk ook leuk om een persoonlijk kaartje met een wens te sturen. In de december collectie van Marianne Design zat de leuke paraplu collectable. Ik heb er 4 aan een kapstop gehangen en er met kleine cijfers het nieuwe jaartal op gemaakt. De stempel 'Gelukkig Nieuwjaar' past leuk op een van de banners uit het recente bannerset van Marianne Design. De label heb ik afgewerkt met een strik van hemp cord en 2 snowflake enamel dots.


De paraplu's zijn zo leuk in verschillende designs en kleuren! Daar gaan jullie zeker nog meer creaties van zien. In andere kleuren zien ze er heel anders uit. Ik had nog een extra kaart gemaakt op dezelfde manier, alleen met ander papier:

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.