Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 22 januari 2022

Follow your heart

 Goedemorgen allemaal,

Voor mijn eigen groep was ik aan de beurt om een klein projectje te verzinnen.  En ik moest echt even de knop omzetten omdat ik nog zo in de kerst creatie's zat!
Maar met dit  papier van crafter's Companion - Belle Countryside was dat niet zo moeilijk gelukkig.
Het is een klein mini albumpje geworden waarin steeds 3 envelopjes  zitten of dubbele labels waar je wat in kunt schuiven. Denk aan een giftcard,  een kleine stempel, gestanste stansjes, noem maar op.
Op de voorkant heb een opening gemaakt waar een shaker window van Marianne Design achter zit. Daarin wat schudmateriaal gedaan en eromheen versiert met rietjes bloemen, sisal en blaadjes.

                                               

Hier zie je goed hoe de 3 zakjes verwerkt zijn in het albumpje.
Ik vind het ook altijd leuk om een doily achter papier te plakken en die van Studio Light is toch wel mijn favoriet. Vaak knip ik hem doormidden zodat ik 2 keer  kan verwerken.  In het  rechterdeel zie je een pocket waarin een zelf gesneden label zit geschoven, Daar kun je eventueel nog een foto op plakken.In het tussen deel heb ik een mooie tekst gestempeld en verder  rustig gehouden. Je ziet nog een stukje van de JMA  stansmal 12 van de Time to relax serie.Blader je dan door dan zie je weer 3 labels deze keer.Met links een houder voor de eventuele giftcard.

Ik heb dit project ook live gedaan in mijn eigen facebook groep en lijkt het je leuk dit ook te maken kijk dan even naar het filmpje:

 Bedankt weer voor het lezen en kijken naar mijn blogpost van vandaag.
Ik zet zoals jullie gewend zijn hieronder weer de lijst met gebruikte materialen.
Een fijne dag allemaal!
 
 2 opmerkingen:

Monique zei

Prachtig Tiets!

M.E. zei

Wow, wie schön, aber sehr aufwendig 🥰🥰