Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

vrijdag 21 januari 2022

Friendship

 Hallo allemaal,

Het maken van een mini album of een portfolio is zo leuk om te doen.....dus heb ik dit keer een mini albumpje/portfolio gemaakt. 


Het designpapier wat ik heb gebruikt is van Stamperia, Orchids and Cats. Het is prachtig papier met uiteraard orchideeën en poezen. De leuke die-cuts van diezelfde lijn had ik nog liggen.

Het patroon heb ik gevonden op Pinterest en iets aangepast. (Het patroon op de foto is van http://scundy.blogspot.com/2013/04/mini-album-voyage.html)Het designpapier heb ik een halve centimeter kleiner gesneden dan de pagina's van cardstock. Voordat ik het designpapier in een album plak kijk ik eerst waar ik een sluiting wil en op welke manier. Voor dit albumpje heb ik gekozen om 2 cirkeltjes en een borduurdraadje te bevestigen met een eyelet. Nadat je de eyelets hebt bevestigd kun je de achterkant van die pagina's beplakken met designpapier.


Aan het eind van de borduurdraadjes heb ik als afwerking nog 2 cirkels op elkaar geplakt.
Op sommige pagina's heb ik met behulp van een stencil nog wat Distress Ink aangebracht. Op drie van de pagina's heb ik een pocket gemaakt met daarin een "tag". 


Met de die-cuts, gestanste takjes e.d., uitgeknipte plaatjes en kant heb ik de pagina's afgewerkt en natuurlijk nog witte spetters erop gemaakt 😊.
Het strikje heb ik gemaakt van seambinding dat ik zelf op kleur heb gebracht met Bundled Sage Distress Ink.


Misschien heb ik jullie geïnspireerd om ook een leuk mini albumpje of port folio te maken. Het zou leuk zijn als je dat dan plaats op de Facebook pagina van Create it with HobbyVision.

Als je op de onderstaande foto's klikt kom je rechtstreeks bij de gebruikte producten in de webwinkel.

Bedankt voor je bezoek en tot de volgende keer.
Liefs Grietje