Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zaterdag 29 januari 2022

Veel liefs Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer een creatie laten zien. ik ben aan de slag gegaan met de mooie stansen van Marianne Design, met deze mallen kan je eindeloos variëren.


Bij deze tag heb ik ervoor gekozen om een gekleurde cirkel achter de veel liefs tekst te plakken, zo springt de tekst er nog wat mooier uit. De kaart heb ik afgewerkt met de prachtige Collactable bloemen van Marleen.


Zoals ik al eerder in mijn bericht melde kan je eindeloos variëren met de leuke Veel Liefs stans.
Ik heb ook nog een schudkaart gemaakt met een bolvenster. Voor deze kaart heb ik andere materialen en producten gebruikt om te laten zien dat de mal veelzijdig is en goed te combineren is..


Deze kaart heb ik opgebouwd uit cirkels, dit kan je doen met stansen of met een cirkelsnijder. Uit het midden van de Veel Liefs stans snij je een cirkel zodat je bolvenster daar mooi in past,  je vult het venster met leuk schudmateriaal en plak een plaatje aan de achterkant van je bolvenster zodat deze alles mooi afsluit. Aan de voorkant heb ik twee maten cirkels tegelijk uitgesneden zodat je een mooi afwerkrandje heb aan de voorkant van je kaart over het bolvenster. De kaart heb ik afgewerkt met een bloementoef en wat vlindertjes.

Ik hoop dat ik jullie met deze creaties heb mogen inspireren..
ik zal de gebruikte materialen er nog even bij zetten.

Fijne dag allemaal.
Groetjes,


1 opmerking: