Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 14 januari 2022

Veel liefs

 Hallo allemaal,


Na de gezellige decemberdrukte met alle Kerstkaarten is het extra leuk en fijn om aan de knutsel te gaan met de nieuwe Marianne Design collectie: een hele vrolijke en fleurige lijn! Marleen heeft verschillende mallen en designpapier ontworpen voor de eerste Marianne Design collectie van 2022 en die heb ik gebruikt op deze kaart. Van de populaire 'van harte' cirkel mal is er nu ook een 'veel liefs' cirkel uitgekomen waar je leuk een plaatje op kunt verwerken. Ik heb gekozen voor een plaatje van Els Wezenbeek die perfect past bij de kleuren van het designpapier. Een bloementoef erbij en een vlinder van parelmoer papier maken de kaart samen met de rhinestones en parels af.


Heb jij deze fleurige collectie ook al in jouw hobbyverzameling? Hieronder heb ik de gebruikte materialen geplaatst: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop. Veel shop- en hobbyplezier!


Hobbygroet,
Lisanne

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Ufa88kh zei

The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog,
I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density,
which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
wordpress
blogspot
youtube
ហ្គេមស្លត់