Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 23 januari 2022

Keukenprinses

 Hallo allemaal, 


Ieder heeft zo zijn of haar hobby: de meesten op dit blog houden van kaarten maken of op een andere manier creatief bezig zijn met papier, maar er zijn ook veel mensen die van koken of bakken houden. Marianne Design heeft daar mooie mallen van pannen, snijplanken, groente enzovoorts van uitgegeven: zo kun je een persoonlijke kaart maken voor een kook- of bakliefhebber. Boven aan de label heb ik een strikje van jute gemaakt en dat is het thema van de lopende challenge: een strikje op je kaart/creatie. Dat kan met jute, maar ook met bijvoorbeeld een kantje of lintje. In de rechterzijbalk zie je een button staan van de lopende challenge: klik daarop en je komt direct bij het juiste blogbericht. Doe jij ook mee met een kaart/creatie daarop een strikje?


Ik hoop dat ik je weer wat inspiratie heb kunnen geven en zie jullie graag met een volgende kaart weer hier op het blog en natuurlijk ook bij de challenge...


Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte mallen staan hieronder op de foto's: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop.

2 opmerkingen:

Ela zei

Heel leuk dit keukentafereeltje! Groetjes Ela

Anita van Deur zei

Prachtige kaart!!