Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 31 januari 2022

Een doosje met lekkers?

 Hallo allemaal,

Wat gaat de tijd snel! Het is alweer de laatste dag van januari en deze dag mag ik jullie een tutorial laten zien. Ik heb gekozen voor een doosje i.p.v. een kaart of AJ pagina. Met kerst heb ik voor de kinderen een eerste kerstbal/hondje gekocht voor in hun eerste kerstboom. Sinds vorig jaar zijn we met z'n tweetjes en vond ik het leuk om ze een kerstbal te geven. Maar daar was ik een doosje voor nodig. Ze waren te groot, te klein enzevoort dus heb ik eentje op maat gemaakt. Je zou er ook 3 Ferrero rocher in kunnen doen. Die heb ik maar niet gekocht, want dan komen ze niet eens aan het doosje toe. Maar nu de fototutorial... Veel plezier met kijken! ( het zijn een paar foto's 😁)


 

 Hier heb ik het patroontje.

 
Hier uitgeknipt en gerild.

 
Hieronder heb ik mijn doosje op het patroon gelegd. Zo kun je precies zien wat je weg moet knippen.

 
Ik heb de tape met een bonefolder stevig aangedrukt. Zo is de kans dat het eventueel loslaat aanzienlijk kleiner.

 
Op de volgende 2 foto's kun je zien waar de tape moet. Maar als je het doosje vouwt wijst het zich vanzelf. De enkele plakstrook plak je aan de buitenkant.

 
De 2 stukjes zitten op de onderkant van de deksel. Aan de binnenkant van het doosje. Dus even omdraaien.

 
De randjes van het dessinpapier en het doosje heb ik opgepoetst met de Versafine Clair Shady Lane.


 
Als ik designpapier opplak met de lijmpen van Dutch Doobadoo, ga ik er vaak met een pasje overheen zodat het er mooi strak opgeplakt zit.


 
Natuurlijk was ik weer iets te snel en had het al opgeplakt terwijl ik er eigenlijk nog op had willen stempelen. Dat is alsnog wel gelukt door langs het dessinpapier even een kladbladje te leggen.


 
In elkaar geplakt, gekleurd en versierd, ziet het er zo uit....
👇
 
 

Ik heb er veel plezier aan beleeft om het te maken en weer wat van mijn Gelli Plate achtergrondjes gebruikt. Hieronder zal ik nog wat producten met linkjes neerzetten, mocht je er ook mee aan de slag willen. Twee uurtjes werk voor een leuk kadootje 😃

Gelli Printing Plates - 12.7x17.78cm    Carabelle Studio - Cling stamp - Art printing coasters Gehaakte kleedjes  Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Shady Lane   Stempelinkt Versafine - Clair Ink Pad - Paradise Ranger - Tim Holtz Distress Brayer - Small 6,35cm               stempelinkt  - StazOn - Jet Black           Olba 3D kit - tube   Olba Spuitjes 10ml met dopje    Vaessen Creative - Tape dubbelzijdig transparant - 6mmx10m          Marianne Design - Enamel dots - Snowflakes  Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - New Awakening - Clearstamp nr.19

6 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Geweldig. Dank voor het delen van het patroon. Groetjes Betha

Angélique zei

Prachtig Monique!

Streverke1 zei

Dankjewel. Prachtig gemaakt.

Scraptastisch zei

Super mooi Monique!
gr. Gerie

Patricia Van der Vloet zei

Prachtig! Met dit patroontje ga ik zeker aan de slag. Bedankt om dit met ons te delen.

Ufa88kh zei

Thanks for sharing this great post
wordpress
blogspot
youtube
ហ្គេមបាញ់ត្រី