Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 16 januari 2022

Slimline

Hallo allemaal,

Ik ben maar eens aan de slag gegaan met een slimline kaart,  Heb zoveel stansen en kwam er gewoon niet aan toe, maar deze is wel erg tof.. een soort ticket model.
Ik heb hem in winterse sferen gemaakt, want ja het is tenslotte winter.
Al mis ik nog wel een dik pak sneeeuw!

De basis is de 
Studio Light stansmal SL-GR-CD26 van de Grunge collectie.
Ik heb hem eerst uit kraft karton gestanst( met gesso de randjes wit gemaakt) en daarna in wit en daarop het design papier.
Dat is trouwens het Snowy Winterland van Craft O' Clock.

Ik ben altijd van de diverse laagjes dus ook hierop heb ik dat geplakt. Zo zie je diverse vellen uit deze lijn. Het rendier heb rond geponst, weer eens ff anders dan vierkant toch,

De nieuwe JMA border stans vond ik zo tof en kan ook prima op winterse of kerstkaartjes dus deze heb ik aan de zijkant geplakt.



En als bloemen heb ik de poinsettia van Elizabeth Craft Design gebruikt. In het hart wat kraaltjes geplakt, en verder alleen uit wit papier gestanst..
Met de Posca pen natuurlijk gezorgd voor sneeuwvlokken en een paar kleine sneeuwbolletjes her en der om het af te maken.

Toen ik hem af had, zag ik de mooie slimline planners van Studio Light en heb ik die snel besteld , maar ja toen moest de kaart er nog in verwerkt.



Ik heb op 1 van de pagina's die al in de planner zitten, een stuk design papier geplakt en aan de rechterkant nog een mooi randje gestanst  met de  SL-PES-CD109 en daarop mijn slimline geplakt.
Zo kan hij mooi gebruikt worden en kunnen er nog meer slimlines in!

Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren met deze creatie.

Hieronder vind je de materialen die ik zoal gebruikt heb.
1 klik op de foto en je komt in de winkel op dat artikel uit!