Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





vrijdag 14 oktober 2022

Blaadjes dwarrelen in de wind

Hallo allemaal,

Buiten wordt het weer kouder en de eerste gure regenbuien zijn er alweer geweest: de zomer is nu echt voorbij. Heerlijk om nu lekker aan de slag te gaan met de mooie hobbyspullen van de herfst! Bij het egeltje zat een appeltje en dat bracht mij op het idee om de appel van Dutch Doobadoo te pimpen in een herfstvariant. De designpapiertjes van oma's appeltaart hebben mooie bruine tinten die overeenkomen met het schudmateriaal. Om de kaart wat frisser te maken, heb ik wat groen gras erbij gedaan. De kleine bladeren die op de kaart ronddwarrelen komen uit hetzelfde setje als de ronde bladerenmal: erg leuk die combi. De grote en kleine paddestoelen uit recente Marianne Design collecties mogen natuurlijk niet ontbreken! De egel is opnieuw uitgegeven, dus wees er snel bij, voordat die weer op is!


Met het kleine rondje bij de stans van de bladerencirkel kun je een opening maken voor een blister en die vullen met leuk schuldmateriaal, zoals bijvoorbeeld deze met de paddestoeltjes.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte hobbymaterialen staan hieronder: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop terecht.

1 opmerking: