Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 22 oktober 2022

Monster house

 Monster house

Crafty paper- monster house


Hoi allemaal!
Ik ben aan de slag gegaan met de Crafty Paper Monster House van Dutch doobadoo.
Eerlijk het eerste Halloween kaartje dat ik maak. Maar ik kon de monsters niet weerstaan, zijn ze niet schattig? De kit's zijn eigenlijk super handig, er zit een mal in design papier en uitdrukdelen. Superhandig toch!

 Bij deze kaart heb ik de basis in zwart gedaan. Deze 2x uitgesneden zodat je een staande kaart krijgt. Vervolgens de andere onderdelen uitgetekend en uitgeknipt. Ik heb ook de Boo stencil erbij gedaan vond het wel leuk staan zo. Het design papier die erbij zit is echt heel mooi, je kan zoals hierboven te zien is stukjes weer uitsnijden om als decoratie te gebruiken.

 Vervolgens de uitdruk plaatjes gebruikt van de monstertjes. De stempel is van ECD past er perfect bij. Zo heb je toch redelijk snel een leuk kaartje erbij, misschien een leuk idee om tijdens de vakantie met de kinderen of kleinkinderen te doen ook super leuk.

ik hoop dat jullie creatief aan de slag gaan met deze schattige monstertjes! Vergeet niet je creatie te plaatsen in de groep! We vinden het super leuk om jullie creatief bezig te zien.
Super veel knutselplezier!

Groetjes Cindy


Dutch Doobadoo - Crafty Kit - Monster House 20 x 20 cmDutch Doobadoo - Card Art - Boo A5Elizabeth Craft Design - Clearstamp - Monster HugsWe R Memory Keepers - Magnetic Cutting Set - 18" x 14"Hobby Crafting Fun - Craft Knife BlueHobbyjournaal - Foam tape 12mm breed  - 2mmHobbyjournaal - Foam tape 12mm breed  - 1mmCombinatieset - Dutch Doobadoo Alleslijm (3 fles)Dutch Doobadoo - Dutch Glue - Lijmpen 28 ml

2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel leuk! Groetjes Betha

Wilma zei

Superleuke kaart Cindy, de combinatie van de mallen als basis vind ik erg leuk gedaan. Mooi geheel van gemaakt en een fijne kleurencombi gebruikt hiervoor.
GROET, Wilma.