Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zondag 23 oktober 2022

Snowy X-mas

 Hallo allemaal,

Ik wil jullie graag inspireren met deze slimline kerstkaart 'Snowy X-mas'. 

Als eerste heb ik een vel 300 grams aquarel papier gepakt en bewerkt met sprays. Voor deze kaart heb ik de kleuren Morning Mist Gris en Antique Pearl van Izink en de distress oxide Speckled Egg.

Toen het goed droog was, heb ik vervolgens met een stans van CreaLies  (CLCZ183) de kleinste stans gebruikt en daarna heb ik de sneeuwvlokken aangebracht met een stencil en de Izink Ice paste Nacré Snowball.


De witte basis en de grijze mat laag heb ik uit cardstock gestanst

Om de kaart op te bouwen had ik nog een leuk knipplaatje die precies in een ATC stans van CreaLies (CLXtra49) paste en de mat laag is uit hetzelfde grijze cardstock gestanst als de mat laag van de slimline kaart. Deze heb ik met foamtape op de kaart geplakt.

Voor de verdere opbouw van de kaart heb ik de bloemenstans Florals12 van Elisabeth Craft Designs (ECD1875) uit vellum gestanst. Met Susan's Garden Ultimate Tool Kit van Spellbinders heb ik de bloemen heel voorzichtig wat gevormd.


Om het sneeuweffect een klein beetje meer effect te geven heb ik een snowflake gestanst en deze heel licht her en der met de distress inkt Iced Spruce bewerkt.

Vervolgens heb ik de bloem en de snowflake op de kaart geplakt. Voor de afwerking heb ik in het hart van de bloem mini prills gebruikt. De bloemblaadjes en de takjes heb ik nog bewerkt met Spectrum Noir Sparkle en als laatste finishing touch heb ik her en der nog wat glossy accents aangebracht. 

Leuk dat jullie dit blogbericht gelezen hebben en ik hoop jullie met deze 'Snowy X-mas' slimline kaart geïnspireerd te hebben. 

Alle gebruikte materialen zijn te bestellen bij HobbyVision.
Klik op onderstaande foto's om direct bij het product in de webshop te komen. 














2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Mooi! Groetjes Betha

Wilma zei

Prachtige kaart Mirjam, heel mooi gedaan dit!
GROET, Wilma.