Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





maandag 2 januari 2023

FacebookLIVE demodag JMA

 Hallo!

Op zaterdag 17 december 2022 vond er een online demodag plaats van de Essentials december collectie van  Jenine's Mindful Art.

Doordat ik de avond ervoor ook live was en ik eigenlijk later op de dag aan de beurt zou zijn voor een live, had ik geen tijd om hetgeen voor te bereiden wat ik wilde doen. Dus tja, dat werd improviseren en intuïtief aan de slag gaan. Niks mis mee!

Dit is het geworden:




Ik besloot om met de Rectangle Ornaments Frames aan de slag te gaan. Feitelijk heb ik de grootste en middelste 1x en de kleinste stans ervan 2x gestanst. Ook gebruikte ik een van de Cut-out Patterns stansen op de middelste kaart.

Daarna pakte ik de twee nieuwe stencils erbij en heb ik elementen ervan met pasta aangebracht op de kleinere kaartjes. Vervolgens pakte ik de Light Markers Nature erbij, ik kraste de kleuren die ik wilde op een acrylblok (kan ook op een craftsheet of glasplaat) en maakte dit nat. Kaart erop drukken en doorgaan tot je tevreden bent. Met Distress inkt en een dabber maakte ik de randen donkerder. De Speciale Wensen stempel is echt geweldig, ik voegde 3 teksten ervan toe op de kaart.

Al met al was het een heerlijke kliederboel, zalig!

Hier vind je het filmpje:

Lees jij dit blog met je telefoon, dan is dit de link naar het filmpje:

De gebruikte artikelen vind je hier:

Fijne dag en graag tot de volgende keer!
Liefs, Reanna