Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 5 april 2023

Geluk zit in een klein koekje - mini digi-workshop

Hallo allemaal,

De nieuwe Marianne Design serie is zo ontzettend mooi weer. Vooral het designpapier vind ik prachtig in die mooie, frisse voorjaarskleuren. Met het mica wilde ik iets anders doen dan een schudkaartje of doorkijkje op een kaart maken en na wat brainstormen kwam ik op het idee om een verpakking te maken voor echte speculaasjes: een leuk, klein cadeautje om mee te nemen op visite of naar een verjaardag of andere gelegenheid: onder de strook designpapier kun je nog een cadeaubon of briefgeld schuiven. 



Hier aan de zijkant kun je zien dat je het mica heel goed en scherp kunt rillen. Ik heb het met de snijmachine van Vaessen gedaan: je krijgt er dan een mooie, scherpe vouw in.

-----

Digi-workshop koekjesverpakking

Wat heb je nodig?
Transparant sheet:  28 x 12,6 cm
Cardstock: 15,5 x 17,5 cm
Strook designpapier: 29,7 cm lengte A4 papier) x 4 cm

Hoe maak je de koekjesverpakking?
- Snijd eerst de 3 benodigdheden op maat
- Ril het stuk transparante sheet op 10,6 cm, 13,2 cm, 23,8 cm en 26,4 cm in de lengte > snijd/knip bij het resterende stukje sheet de hoekjes schuin af, zodat er een plakstrook ontstaat.
- Ril het cardstock op 2 cm op elke zijde > snijd/knip bij de vierkantjes die in de hoekjes zijn ontstaan 2 hoeken schuin weg, zodat er plak strookjes ontstaan (zie foto hieronder)
- Plak de wikkel van transparant sheet met dubbelzijdig (extra sterk) tape vast
- Plak het doosje van cardstock in elkaar 
- Ril de strook designpapier op 5,3 cm, 8,1cm, 18,7 cm en 21,5 cm > vouw de strook om de transparante wikkel heen en lijm de uiteinden vast op de plaats waar ze elkaar overlappen
- Stans een rondje/doiley en plak die op de plaats waar je het stuk designpapier hebt vastgelijmd, zodat je de naden niet meer ziet
- Versier het doosje naar eigen keus en smaak
- Maak iemand blij met dit kleine cadeautje!

-----

Wie weet maak jij dit eenvoudige doosje ook een keer, ook geschikt voor last-minute-cadeautjes.

Ik hoop dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan en graag tot een volgend blogbericht! 
Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan eronder: als je op het plaatje klikt, kom je direct op de pagina van het product in de webshop.


2 opmerkingen:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Super leuk en mooi. Groetjes Betha

marian zei

Geweldig leuk idee Lisanne. Heel mooi resultaat.
Groetjes van Marian.