Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





zaterdag 15 april 2023

Time to Relax

 Hallo,

Leuk dat je dit blogbericht gaat lezen!
Deze keer wil ik jullie inspireren met een easel kaart.


Voor de basis heb ik wit cardstock gebruikt en de paarse mat laag komt uit het uni colour paperpad van de JMA collectie. Het design papier is eveneens van JMA en is de Time to Relax collectie. 

Ik heb eerst alle onderdelen op maat gemaakt en de randjes met een paper distresser bewerkt en voorzien van een beetje gesso. 

De kaart die straks omhoog staat, heb ik nog voorzien van een mooie randmal van JMA uit de Write Your Story collectie.

Vervolgens heb ik de basis op elkaar geplakt. 



De kaart blijft nu natuurlijk nog niet staan. De volgende stap was om een strookje in het midden te maken. Daarop heb ik een stukje kant geplakt en uit het die cut blokje van JMA uit de Time to Relax collectie heb ik diverse plaatjes gehaald en daarmee een soort tafereeltje gemaakt. 

Het strookje in het midden van de kaart heb ik met foamtape wat verhoogd opgeplakt, zodat de kaart er goed tegenaan kan staan. 


Vervolgens ben ik de kaart die omhoog komt gaan versieren. Hiervoor heb ik een Mandala stans gebruikt en met kant heb ik een mooie strik gemaakt. Vervolgens heb ik hier een vlinder opgeplakt om het af te maken. 


Hoewel het papier en ook de mandala al heel mooi zijn van zichzelf, heb ik er toch nog een mooie bloemen toef op gemaakt in combinatie weer met plaatjes uit het die cut blokje. 

Ik hoop jullie met deze easel kaart te hebben geïnspireerd. Voor de finishing touch heb ik nog 2 bannertjes gemaakt en die vastgeplakt met een klein bloemetje.


De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de foto's hieronder te klikken. 

Heel graag tot de volgende keer! 






1 opmerking:

Veerke zei

Geïnpireerd door jouw creatie heb ik er zelf ook 2 gemaakt en op de HV facebookgroep geplaatst🦋🌷