Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 26 april 2023

New places to discover

 Hallo,

Leuk dat je dit blogbericht gaat lezen!
Eerder heb ik in de Facebook groep al laten zien dat er allerlei leuke spullen van 49 and Market Vintage Artistry Everywhere op mijn bureau lag.

In dit blog bericht laat ik jullie zien wat ik er uiteindelijk mee gemaakt heb.


Deze lijn vind ik heel geschikt voor een planner pagina en dat is dan ook wat ik er mee gemaakt heb. Ik ben bezig in de planner van Elisabeth Craft Designs. Daarin maak ik een soort dagboek van alle gebeurtenissen om daar later nog eens lekker doorheen te bladeren. 


Om de basispagina te maken, gebruik ik de Planner Essentials Dies van Elisabeth Craft Designs. De stans van de pagina is groter dan het papier van 49 and Market en dus ben ik op zoek gegaan naar een bijpassend kleurtje papier. In het paper pad Vintage Florals van Studio Light zit een oranje kleur en die heb ik voor deze pagina gebruikt. 
Het papier van 49 and Market heb ik vervolgens op maat gesneden.


Vervolgens heb ik de Ephemera Bits er bij gepakt en deze verspreid over mij bureau. Vervolgens ben ik gaan kijken wat ik waar wilde gebruiken. Met mijn Canon Selphy printer heb ik ook wat foto's geprint die ik op de pagina wilde verwerken. 



Toen ik een beetje een idee had van wat ik wilde gebruiken, ben ik aan de opbouw begonnen. In deze collectie zit ook heel leuk washi tape wat ik op deze pagina heb gebruikt. 


In de collectie zitten ook hele leuke tags die ik ook op de pagina verwerkt wilde hebben. De touwtjes vond ik echter wat te lang. Die heb ik losgemaakt, een nieuw knoopje er in gelegd en de rest vervolgens afgeknipt. 


Dit is dan uiteindelijk het resultaat geworden van mijn plannerpagina.


Ik hoop jullie geïnspireerd te hebben met deze planner pagina. De producten die ik heb gebruikt, vind je in de webshop door op de foto's hieronder te klikken. 

Leuk dat je dit blog bericht hebt gelezen en heel graag tot een volgende keer!




Geen opmerkingen: