Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

zondag 5 december 2021

Easelkaart maar dan net ietsjes anders

 Hallo allemaal, 

Vandaag heb ik een easelkaart voor jullie. Ik vond dit een apart modelletje. En samen met het mooie papier van ABstudio. Ik ben gek op dit merk.

Easelkaarten zijn er in verschillende variaties maar deze had ik nog nooit gemaakt. En het papier is zo mooi dat het verder niet veel nodig is. En tegenwoordig hebben ze bijna bij al het scrappapier leuke die-cuts. Daar kun je je helemaal in uitleven. Ik heb er maar eentje gebruikt maar kijk maar eens bij de andere DT-leden, die kunnen helemaal los gaan. 

Ik ben wat rustiger...hahaha...aan de buitenkant. In mijn hoofd stormt het altijd.

Hier zie je hem vanaf de zijkant. De afmeting van de basiskaart is 11"x 4 1/8"
Deze ril je met de lange kant boven op 2 3/4" en op 5 1/2" Dit is in inches.

In cm's snij je een stuk cardstock van 28 cm x 11 cm. Rillen met de lange kant boven op 14 cm (de helft) daarna vouw je hem weer open en rilt hem op 7 cm. Het maakt niet uit van welke kant je dat doet. Daarna kun je hem gaan beplakken.


Het stukje dat je op de bovenste vouw plakt, om hem staande te houden, kun je net zo groot maken als je zelf wil en dat geldt ook voor het stukje waar de tekst op staat. Als laatste heb ik de sneeuwvlokken stans van Marianne Design gebruikt. Die zal je nog vaker tegenkomen in mijn berichtjes met  kerstkaarten.

Hieronder nog 2 kaarten die ik heb gemaakt met hetzelfde blok dessinpapier. 
Met z'n allen onderweg in de bus en kerstliedjes zingen!

 

En een mooie sneeuwbol. En ook op deze 2 kaarten zie je de sneeuwvlokken weer terug komen.


Ik hoop dat ik jullie wat ideetjes heb kunnen geven met dit mooie blokje papier. Onder dit bericht staan de linkjes naar de producten in de webshop.
 
Fijne dag!


Die Cuts- AB Studio - Christmas Days - ID-31 - Pack 2  Marianne Design - Craftable - Chain of Snowflakes   JeJe Products - Foamtape Mini 1089pcs - 3 x 3 x 1mm                            
Dutch Doobadoo - Dutch Glue - Lijmpen 28 ml  Linnenkarton CardDeco - 30,5 x 30,5 cm - Wit    Marianne Design - Snow Paper / Glitterpapier wit A5 AB Studio - Paper Pad "Christmas Days" 6"x6"