Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.

maandag 6 december 2021

Een warme witte Kerst

  Hallo allemaal,


Kerstkaarten worden er nu veel gemaakt nu de decembermaand alweer zo dichtbij komt en de Kerstkaarten weer bijna op de bus mogen... Heb je er nog niet genoeg en nog het een en ander te maken, dan zijn deze vrolijke sneeuwpoppen van Yvonne Creations zeker erg leuk om te gebruiken. De plaatjes alleen al zijn heel vrolijk en ze zijn erg leuk om te combineren met de winterse huisjes van Dutch Doobadoo: het huisje van het plaatje kun je in het groot namaken. Voor een extra winters en speel effect heb ik weer foamball clay gebruikt. Het gebruikte designpapier in combinatie met de foamball clay is al vrij druk en daarom heb ik voor een feestelijk parelmoerachtig papier in mat goud gekozen voor wat accentjes, niet te overheersend, maar wel feestelijk.


De producten heb ik voor jullie weer hieronder gelinkt naar de webshop: klik op het plaatje en je komt direct bij het product in de webshop. Graag tot een volgende kaart!

Hobbygroet,
Lisanne

Geen opmerkingen: