Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





dinsdag 21 december 2021

Enjoy every moment

 Hallo allemaal,

Even iets tussendoor wat niet met de kerst te maken heeft maar wel past bij het weer in deze periode. Jammer genoeg geen witte dagen maar ondanks dat is het toch echt mooi in de natuur. Naast deze hobby mag ik ook heel graag fotograferen. Het liefst op mijn buik in het bos paddenstoelen van onder en van boven. Daarom is deze set van Tim Holtz ook op mijn buik geschreven. Wat een prachtige plaatjes zitten hierin. Op de nieuwe circle zigzag cardshape van Studio Light komen ze prachtig uit.

Ik heb de stukjes apart beinkt. Je kunt ook 1 vel in één keer doen en dan uitstansen maar ik vond dit makkelijker en voordeliger in papier. Toen ik tevreden was over de kleuren ben ik gaan stempelen met de stempels uit de serie New Awakening en Versamark. Daar de goudkleurige embossingpoeder over en verhit met de heattool. Hieronder zie je hoe ik een beetje te werk ben gegaan. De foto is belachelijk slecht 😁 maar het idee is zichtbaar.

Deze foto was nog voor het embossen. Ik maak altijd een foto als ik het heb liggen zoals ik dat graag wil. Aangezien ik vaak vergeet hoe, maak ik er een foto van. Als alles dan klaar is kan ik die er weer bij pakken en weer precies zo opplakken. Hier ontbrak er nog iets aan. Het gouden accentje. Toen alles naar mijn zin was heb ik deze stukjes op kraftkarton geplakt en vervolgens alles op de witte basiskaart. Binnenkort zal ik jullie in een live laten zien hoe deze kaart tot stand is gekomen. Wel met iets anders, want 2 keer hetzelfde maken dat is niet echt mijn ding. Ik hoop dat ik jullie om de kerstkaarten heen heb kunnen inspireren.

Fijne dag, liefs Monique
 


Alle gebruikte materialen kan je bestellen bij www.hobbyvison.nl .Als je op de foto hier onder klikt, kom je meteen op de juiste pagina in de webwinkel terecht.

Tim Holtz - Idea-Ology - Ephemera Pack Field Notes   WOW Embossingpoeder - Metallic Gold Rich - Regular   Linnenkarton CardDeco - 30,5 x 30,5 cm - Wit    Studio Light - Jenine's Mindful Art Collection - New Awakening - Clearstamp nr.19   Studio Light - Grunge Collection - Clearstamp - SL-GR-STAMP43Distress Oxides Ink Pad - Forest Moss     Distress Oxides Ink Pad - Peeled Paint     Studio Light - Essentials Dies - Circle zigzag Cardshape - SL-ES-CD124    Viva Decor - Vierkante zachte sponsjes              Kraft cardstock AtBelle - 300 grams - 20 vel - 30,5 x 30,5 cm        VersaMark Watermark Stamp Pad       WOW - Dual Speed Heattool  CraftEmotions - Adhesive Craftsheet 40x50cm

Geen opmerkingen: