Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 15 december 2021

Gingerbread

  Hallo allemaal,


Van Marianne Design is dit jaar een ontzettend leuke (en lekkere ;) ) mallenset uitgekomen van zowel snoepjes als koekpoppetjes. Ik heb ze gebruikt op een slimline mal, die bijna tegelijk met deze mallen is uitgekomen. De koekjes heb ik eerst in z'n geheel gestanst en vervolgens met het vierkante malletje van de slimline mallen set bijgesneden, zodat ze mooi in de vierkantjes passen en de decoratieve randjes van de vierkantjes mooi doorlopen. Van Le Suh is een mooie parelmoer papierlijn uitgekomen en daarvan heb ik de goudenvariant gebruikt op deze kaart. De rode besjes heb ik gemaakt met Nuvo Drops. Her en der een lekker Kerstsnoepje als afwerking: snoepjes zijn niet alleen leuk voor Kerstkaarten, maar je kunt er ook een leuke kinderkaart van maken.


Ik hoop dat ik je weer op een idee heb gebracht en zie jullie graag terug bij een volgende kaart!


Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen heb ik hieronder neergezet: klik op het plaatje en je komt direct op de juiste pagina in de webshop:

1 opmerking: