Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 27 april 2022

BeeKind

 Hallo allemaal,

Zonnebloemen en bijtjes zijn op dit moment volgens mij wel de meest populaire thema's op kaarten in blogland. Ook hier op het blog doen we eraan mee: dit is ook het thema voor de lopende challenge. Van veel verschillende merken zijn er leuke producten te verkrijgen in deze thema's. Vind je het thema leuk, maar wil je niet al die mallen aanschaffen? Dan is er nu ook een super leuk setje van DutchDoobadoo met bij-zonder mooi designpapier, teksten en plaatjes die voorgestanst zijn, dus je hoeft niks te knippen of snijden. Zelf vind ik een beetje groen altijd wel mooi op een kaart, dus een paar bladeren gestanst met de mooie bloemenmal van Marleen. Als extra details heb ik honingraten en een honingpotje van Marianne Design op de kaart verwerkt.


Leuk dat je weer kwam kijken op het blog en graag tot een volgende keer!
Hobbygroet,
Lisanne

Hieronder heb ik de gebruikte materialen naar de webshop gelinkt: klik op het plaatje en je komt op de juiste pagina in de webshop terecht.

Geen opmerkingen: