Challenges

Hobbyvision heeft elke maand een challenge, wil je meedoen met de challenge kijk dan in de sidebar daar kun je hem altijd in vinden.
Whe have every month a new challenge . If you want to join us look at the sidebar there you can find it.





woensdag 6 april 2022

Paris

 Hallo allemaal,

Gaan jullie gezellig mee shoppen naar Parijs? Nee, niet echt natuurlijk, maar in hobbyland met de mooie spullen van Marianne Design. Er is vorige week weer een hele leuke serie uitgekomen en ik ben er gelijk mee aan de slag gegaan. In La Fayette kun je super leuk shoppen, als je er nooit geweest bent, kijk dan eens op Google. En parfumflesjes en make-up van alle merken zijn er te koop: als vrouw moet je daar echt heen. De parfumflesjes kunnen dan ook niet ontbreken op mijn kaart: een flesje gemaakt van vellum en de flesjes van designpapier met glossy accents bewerkt, zodat ze van glas lijken... Natuurlijk kon ik het niet laten om er een schudgedeelte bij te maken met de horizon van Parijs erachter. Wat bling bling her en der en de kaart is af!


Ik heb al meerdere kaartjes gemaakt met deze serie, dus als je citytripje naar  Parijs op het HV-blog goed bevallen is, kom dan zeker binnenkort nog eens kijken hier!


Hobbygroet,
Lisanne

De gebruikte materialen staan hieronder gelinkt naar de webshop:

1 opmerking:

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel erg leuk! Groetjes Betha